about this project:

 

studio lynn 2013


In a dense environment in tokyo, where all well known brands have their flagshipstores, we located our project. It is a stationary shop with products by MUJI.
The project can transform its shape and features two reciprocal types of spaces. Four vertical organised volumes that contain the program for the shop and a central void that brings light into the building.
The floorplates in the vertical volumes can shift horizontally and would change their shape. This transformation creates connections between the floors according to needs in the commercial areas. Additionally the way how to circulate through the building could easily be reconfigured. Spatialy the transforming floorplates shift also the borders of the void and create a constantly changing experience of this space.

 

with deniz önengüt